Kılıçdaroğlu: Patlamada Ölenlerin Şehit Sayılmaları İçin Kanun Teklifi Vereceğiz - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: Patlamada Ölenlerin Şehit Sayılmaları İçin Kanun Teklifi Vereceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ankara'da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın şehit sayılması için kanun teklifi vereceğiz." dedi.

13.10.2015 00:11  Güncelleme: 08:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Halk Tv'de Uğur Dündar'ın konuğu oldu. Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin konulara değindi. Kılıçdaroğlu, "Ankara'da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın şehit sayılması için kanun teklifi vereceğiz." diyerek ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

"Parlamento açıldığında, Cumhuriyet Halk Partisi için elimizden geleni yapacağız. Ankara'da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın şehit sayılması için kanun teklifi vereceğiz.

'PARALEL BİZİ KANDIRDI' DEDİLER BU TAM BİR SAFSATA

Genelkurmay Başkanı'nı terörist diye içeri aldılar, yazarları aldılar, gazetecileri aldılar. Sonra da dönüp dediler ki 'paralel bizi kandırdı' bu tam bir safsata. Teröre karşı bütün siyasi partiler olarak açık, net, ortak tavır takınmalıyız. Bunun 'ama'sı olmaz. Terör eğer bir insanlık suçuysa, herkesin ortak hareket etmesi lazım. Bütün dünya ortak tavır takınıyor biz de öyle yapmalıyız. Gazeteciler ölümle tehdit ediliyor. Devlet vergi denetimini elindeki sopa olarak görüyor. İstedikleri zaman istedikleri iş adamlarını içeri atabiliyorlar. Gazetecilerin kendilerine otosansür uygulamasını istiyorlar. Gazete patronlarını sindirmeye çalışıyorlar. Davutoğlu 'eylem yapmadan canlı bombaları tutuklayamayız' diyor eylem yaptıktan sonra nasıl tutuklayacaksınız?

1 KASIM SEÇİMLERİ İÇİN ÇAĞRI

Geçtiğimiz seçimde sandığa gitmeyen vatandaşlara sesleniyorum. Daha güzel bir Türkiye istiyorsanız, ülkenin geleceği için, çocuklarınız için sandığa gidin. Umarım 1 Kasım'da hepimiz daha aydınlık bir Türkiye için çabalayacağız."

Kılıçdaroğlu: Patlamada Ölenlerin Şehit Sayılmaları İçin Kanun Teklifi Vereceğiz

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Patlamada Ölenlerin Şehit Sayılmaları İçin Kanun Teklifi Vereceğiz - Son Dakika


Advertisement