Kilis'te Öğrencilere Tiyatro Oyunu - Son Dakika
Yerel

Kilis'te Öğrencilere Tiyatro Oyunu

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Müdürlüğü organizasyonunda "Kahraman Kanka Zalim Krala Karşı" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

17.03.2014 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Müdürlüğü organizasyonunda  "Kahraman Kanka Zalim Krala Karşı" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı "İnsan Yaşat ki Devlet Yaşasın" Projesi kapsamında, Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde Elbeyli, Musabeyli, Polateli ve Kilis Gülbaba Zeynep Ortaokulunda öğrenim gören başarılı 200 öğrenciye yönelik tiyatro ve balon gösterisi yapıldı.

Oyunun senarist ve yönetmeni Dündar Mercan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2009 Dünya Balon Katlama şampiyonu olduğunu belirterek, gösteri için ekibiyle Almanya'dan geldiğini söyledi.

Almanya'da balon okulunun olduğunu ifade eden Mercan, " Türkiye'ye balon oyununu tanıtan biziz. Emniyet müdürlüğünün yürüttüğü proje ile çocuklara bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz. Amacımız, çocuklarla polis arasındaki ilişkiyi daha iyi hale getirmek" dedi.

Balon Tiyatro oyununun hazırlanmasının zor olduğunu dile getiren Mercan, oyunu 10 bin çocukla buluşturmayı hedeflediklerini kaydetti. - Kilis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kilis'te Öğrencilere Tiyatro Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement