Kırıkkale'de Ahika Yönetim Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de Ahika Yönetim Kurulu Toplantısı

Kırıkkale\'de Ahika Yönetim Kurulu Toplantısı

Kırıkkale Valiliği Toplantı Salonu'ndaki toplantıda, Kalkınma Kurulu'nun görüştüğü ve tavsiyelerde bulunduğu mali destek programlarıyla ilgili değerlendirmelerin yapılacağını anlattı.

24.09.2014 17:09

Kırıkkale Valiliği Toplantı Salonu'ndaki toplantıda, Kalkınma Kurulu'nun görüştüğü ve tavsiyelerde bulunduğu mali destek programlarıyla ilgili değerlendirmelerin yapılacağını anlattı. Ceylan, 2015 yılı içerisinde teklif çağrısına çıkılacak programlar tartışılacaktır. Ayrıca 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) illerimizin katılma konusu değerlendirilecektir. 2014 yılı Teknik Destek sonuçları 15 Eylül 2014 tarihinde ajansımız tarafından ilan edilmiştir. 30 asil ve 7 yedek proje başarılı olarak değerlendirilmiştir dedi.

Toplantının diğer bir gündem maddesinin ise ilkokul öğrencilerine yönelik tanıtım günleri düzenlenmesi konusu olduğunu belirten Ceylan, Daha önce haziran ayında yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda düzenlenen organizasyonun ilk ayağı yine haziran ayında Nevşehir'de gerçekleştirilmiştir. Toplantımız gelecek bir ay için planlanan diğer çalışmaların tartışılmasıyla sona erecektir dedi. Toplantıda ayrıca Kırşehir Valiliği'nden Mersin Valiliği'ne atanan Özdemir Çakacak'a Yönetim Kurulu Başkanı Ceylan tarafından ajansa verdiği katkılardan dolayı Seramik Vazo hediye edildi.

Toplantıya, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Ahika Yönetim Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement