Kırıkkale'de Milli Piyade Tüfeği Üretimi - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de Milli Piyade Tüfeği Üretimi

Kırıkkale\'de Milli Piyade Tüfeği Üretimi

Mke Silah fabrikası önünde kalabalık bir fabrika çalışanı ile birlikte Türk Metal Sendikası Başkanı Mürsel Öcal ve sendika yönetim kurulu üyeleri tarafından tezahüratlar eşliğinde karşılanan Perul Kavlak, 22 yıl aradan sonra çalıştığı işyerinde işçilerle hasret giderip, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

08.04.2014 14:11

Mke Silah fabrikası önünde kalabalık bir fabrika çalışanı ile birlikte Türk Metal Sendikası Başkanı Mürsel Öcal ve sendika yönetim kurulu üyeleri tarafından tezahüratlar eşliğinde karşılanan Perul Kavlak, 22 yıl aradan sonra çalıştığı işyerinde işçilerle hasret giderip, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Kavlak, 22 yıl aradan sonra çalıştığım işyerinde beraber olmak son derece keyifli, Çok eski arkadaşlarımızla beraber olmak son derece heyecan ve gurur verici. Üç gün MKE Kurumu'nda çalışan arkadaşlarla beraber olacağız. Onların bir derdi, sıkıntısı varsa dinleyeceğiz. Biz de çalışma yaşamı ve son gelişmelerle ilgili arkadaşlarımıza bilgi vereceğiz dedi.

Kavlak, MKE Kurumu'nda üretilmesi planlanan piyade tüfeği hakkında ise yaptığı açıklamada, Şu ana kadar biz dört konuda ısrarcı olduk. Seçimlerden önce gerekli görüşmeleri yaptık, büyük bir bölümü Milli Piyade Tüfeğinin yapımı MKE Kurumu'nda gerçekleşecektir. Belli bir kısmını bize, belli bir kısmını da özel sektöre verecekler. Yapımı için tam olarak tarih vermek mümkün değil dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Milli Piyade Tüfeği Üretimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement