Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'den Kısa Kısa

Lüleburgaz'da "Balkanlara İmza Atan Yol Erenleri" konferansı düzenlendi.

16.05.2016 09:29

Lüleburgaz'da "Balkanlara İmza Atan Yol Erenleri" konferansı düzenlendi.

Cem Vakfı Babaeski Şubesi ve Lüleburgaz Hacı Bektaş Veli Kültür ve Yardımlaşma Derneğince Aşkiye Neşet Çal Sahnesi'nde tertiplenen konferans, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Cem Vakfı Babaeski Şube Başkanı Hayati Dağlıoğlu, Cem Vakfı Genel Merkez Onursal Üyesi Hakkı Saygı, Lüleburgaz Hacı Bektaş Veli Kültür ve Yardımlaşma Derneği Üyesi Bektaş Yavuz, ve Araştırmacı Gazeteci Yazar Ali Bektaş konuşmalar yaptı.

Konferansın ardından konuşmacılara plaket verildi.

Konferansa Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak da katıldı.

Gündoğdu, partililerle bir araya geldi

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Babaeski ilçesindeki partililerle bir araya geldi.

Gündoğu, partisinin İlçe Başkanlığında tertiplenen toplantıda yaptığı konuşmada, dokunulmazlıkların kaldırılması konusunun son günlerde gündemi çok meşgul ettiğini belirterek, bunun için TBMM'de 16 ve 18 Mayıs'ta oylama yapılacağını kaydetti. Suç işleyen milletvekillerinin yargılanması için büyük bir karar olacağını dile getiren Gündoğdu, "CHP'nin tek bir isteği var. O da 550 milletvekilinin de dokunulmazlığı kaldırılsın. Eğer bir suç işlemişsek mahkemeler, yargılasın, cezalar verilsin. Yok, hayır suçlu değilsek zaten mahkemeler bizi aklar, görevimizi yaparız," diye konuştu.

Toplantıya CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur, Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, Babaeski İlçe Kadın Kolları Başkanı Necmiye Kurtpulat ve Babaeski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Tapar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement