Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli\'den Kısa Kısa

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, köy ziyaretlerini sürdürüyor.

02.10.2016 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Kayan, Kırklareli, Babaeski ve Lüleburgaz ilçesine bağlı 26 köy ve beldeyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Kayan, Pancarköy köyünde ziyaretlerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, köylerde yaşayan vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinlediklerini söyledi.

Ziyaretler ile vatandaşların yaşam koşullarını yerinde inceleme fırsatı yakaladıklarını anlatan Kayan, bölge halkının sorunlarına yönelik gerekli çalışmalarda bulunacağını kaydetti.

Eğitim salonları yer tahsisleri yapıldı

Lüleburgaz Belediyesi'ndeki eğitim salonlarının yer tahsisleri yapıldı.

Belediye Tesisler Müdürü Samet Servet, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 2016 ve 2017 yıllarında gerçekleştirilecek tiyatro, drama, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, mandolin, gitar, resim, satranç, mental aritmetik, izcilik kursu, bale, masa tenisi, hasta bakım refakatçi kursu, çini kurslarında kullanılacak salonların dernek ve vakıflara tahsisleri gerçekleştirildi.

Yer tahsisleri ile belediye binasının dernek ve vakıflar tarafından etkin bir şekilde kullanılmasının sağlandığını belirten Servet, tahsislerin dışında salonlarda çalışma yapmak isteyenlerin danışma birimine müracaatta bulunmasını istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement