Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli\'nden Kısa Kısa

Yaz Kuran kursları sona erdi.

23.08.2014 11:46

Lüleburgaz Müftüsü İsmail Günay,  yaz Kuran kurslarının sona erdiğini söyledi.

Günay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 23 Haziran Pazartesi günü başlayan ve 132 saat süren kursların tamamlandığını belirtti.

Kurslara 3 bin öğrencinin katıldığını belirten Günay, şöyle konuştu:

"Kurslar öğrencilerimizin hem zamanını değerlendirmesi hem de burada sosyalleşmesi açısından son derece önemlidir. Çocuklarımız kurslarda Kuran-ı Kerim alfabesini öğrenme, sure ve duaların kavratılması, Peygamberimizin hayatının özetlenmesi başta olmak üzere birçok konuda dini bilgiler aldı. Bu kursun çocuklarımızın gelişimine büyük katkı sağladığına inanıyorum."

Belediye Başkanı Halebak'a ziyaret

Lüleburgaz Akademi Basketbol Kulübü Derneği Başkan Gökhan Teksöz,  Belediye Başkanı Emin Halebak'ı ziyaret etti.

Teksöz, ziyarette yaptığı konuşmada Lüleburgaz Akademi Basketbol Kulübü Derneği olarak bu yıl Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele edeceklerini söyledi.

Genç Kız Basketbol Takımı'nın da geçtiğimiz yıl Kırklareli İl Şampiyonu olduğunu hatırlatan Tekgöz, Halebak'a kendilerine verdiği katkıdan dolayı teşekkür etti.

Halebak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Lüleburgaz'da sporda büyük başarılar elde edilmesinin memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

Gençlerin uyuşturucu maddelerden uzak durması için spora ve sosyal aktivitelere teşvik edilmesi gerektiğini belirten Halebak, belediye olarak her zaman spora destek verdiklerini ifade etti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement