Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Babaeski Belediyesinin yürüttüğü "Yalnız Değilsiniz Projesi"nin çalışmaları sürüyor.

20.03.2015 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babaeski Belediyesinin yürüttüğü "Yalnız Değilsiniz Projesi"nin  çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı Abdullah Hacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje kapsamında engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik Çanakkale gezisi düzenleyeceklerini söyledi.

Engelli ve yaşlılara büyük önem verdiklerini ifade eden Hacı, şöyle konuştu:

"Projemiz ile belediyemizde engelli vatandaşlarımıza, yaşlılarımıza yönelik sürekli destek verecek, sosyal, kültürel etkinlikler organize edecek bir birim oluşturduk. Muhtarlarımızdan hem kültürel etkinlikler için hem de sürekli devam edecek proje faaliyetlerimizden yararlanabilecek vatandaşlarımız için liste aldık. Bu listeler çerçevesince her mahallemizden 50 vatandaşımızı bu hafta Çanakkale'ye götürüyoruz."

- Kadın Girişimciler Kurulu toplantısı

Kırklareli Kadın Girişimciler Kurulu toplantısı yapıldı.

Babaeski Ticaret Borsası'nda düzenlenen toplantıya, Borsa Başkanı Fahrettin Özün, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Altıntel, burada yaptığı konuşmada, her ay toplantı düzenleyerek bir araya geldiklerini söyledi.

Konya'da, 25-26 Nisan'da düzenlenecek İpekyolu'nun Kadın Yolcuları etkinliğine  katılacaklarını belirten Altıntel, kurul olarak yıl içinde birçok faaliyet düzenleyeceklerini kaydetti.

Konuşmanın ardından gündem maddeleri görüşüldü.

- "Madde bağımlılığı" konferansı

Yeşilay Kırklareli Temsilciliği ve Babaeski Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle "madde bağımlılığı" konferansı düzenlendi.

Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen konferansta, Kırklareli Yeşilay Temsilcisi ve Kırklareli Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ali Karakoç, bağımlılık, bağımlılığın zararları, bağımlılık yapan maddelerin tehlikeleri ve bağımlılıktan korunma yolları konularında bilgi verdi.

Karakoç, sağlıklı gelecekler için zararlı maddelerden uzak durulması gerektiği belirtti.

Gençlerin madde bağımlılığına karşı mücadele etmesi gerektiğini ifade eden Karakoç, öğrencilerin arkadaş çevresinde de dikkatli olması uyarısında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement