Kırsala Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Kırsala Tam Destek

Kırsala Tam Destek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesinin Kırsal mahallelerde kalkınmaya destek projeleri devam ediyor.

01.11.2016 14:22  Güncelleme: 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölcük Mahallesine 6 Tonluk Süt Soğutma Tankı

Balıkesir'in Sındırgı ilçesi Gölcük mahallesinde süt üreticilerine destek amacıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığınca 900 büyük baş ve 2000 küçükbaş hayvan ile 150 ortağı olan, günlük 6000 litre süt toplanan Gölcük Tarımsal Kalkınma Kooperatifine 6 tonluk süt soğutma tankı verildi. Sındırgı Belediyesi ise süt soğutma tankının kurulduğu eski Gölcük Belediye binasının bir bölümünü Kooperatife tahsis ederek projeye katkı sağladı.

Kırsal mahallelerde göçü tersine çevirmek ve kalkınmayı sağlamak adına yapılan çeşitli projelerden mahalle sakinleri de memnun durumda. Sulama Göletlerinden, Tohum ayıklama makineleri, süt soğutma tanklarına kadar mahallelerin istekleri ve taleplerine göre hizmet götürülmeye devam ediliyor.

Son olarak 6 tonluk süt soğutma tankı kurulan Gölcük mahallesi muhtarı Resul Köksal"Büyükşehir Belediyemiz ve Sındırgı Belediyemiz mahallemiz adına yaptıkları diğer çalışmaların yanında kooperatifimize ve vatandaşlarımızın tarım ve hayvancılık alanında da kalkınmasını sağlamak adına projeler üretmektedir. Mahalle halkım ve şahsım adına yapılan hizmetlerden ve kazanımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur'a , Sındırgı Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş' a teşekkür ediyorum. Büyükşehir olmanın faydaları bu tür projelerle daha fazla hissediliyor. Bizler de projelere elimizden geldiğince katkı sağlayarak üretimimizi arttırmayı hedefliyoruz." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırsala Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement