Kıyafetleriyle Havuza Atlayıp Engelli Genci Kurtaran Kaleli: Gerekirse Yine Atlarım (2) - Son Dakika
Güncel

Kıyafetleriyle Havuza Atlayıp Engelli Genci Kurtaran Kaleli: Gerekirse Yine Atlarım (2)

Kıyafetleriyle Havuza Atlayıp Engelli Genci Kurtaran Kaleli: Gerekirse Yine Atlarım (2)

Chp'li KALELİ'YE ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜR Bursa'da, Engelli Kadınlar Derneği'nin (ENKADER) düzenlediği temsili nikah sırasında, CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli tarafından havuzda boğulmak üzereyken kurtarılan 24 yaşındaki Abdullah Güzel, Kaleli'ye çiçek vererek teşekkür etti.

27.10.2014 17:10

Chp'li KALELİ'YE ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜR

Bursa'da, Engelli Kadınlar Derneği'nin (ENKADER) düzenlediği temsili nikah sırasında, CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli tarafından havuzda boğulmak üzereyken kurtarılan 24 yaşındaki Abdullah Güzel, Kaleli'ye çiçek vererek teşekkür etti. CHP Milletvekili Kaleli, dün havuzda ölümden kurtarılan otistik Abdullah Güzel ve annesi Dilek Güzel ile Mudanya Engelliler Platformu bürosunda buluştu. Sena Kaleli'ye teşekkür eden Dilek Güzel, 6 yıl önce oğlu, 16 yaşındaki İbrahim Güzel'in denizde boğulduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Sena hanıma ne kadar teşekkür etsem az. Bana hayatta kalan tek çocuğumu bağışladı, oğlumu karşımda dimdik ayakta gördüğüm zaman havalara uçtum.Sena hanıma bir can borcum var. Onun yaptığını kimse yapmazdı. Allah ondan razı olsun. Beni çok mutlu etti. Allah da onu mutlu etsin."

Milletvekili Sena Kaleli de, olayın şokunu hala üzerinden atamadığını belirterek, "Diğer insanlar da aynısı yapardı. Belki de şok yaşadılar ve o nedenle yardım edemediler hiç düşünmeden kendimi buz gibi suya bırakarak engelli gencimizi kurtarmaya çalıştım. Zafer Sicimoğlu da bana yardım ederek gencimizi mutlak bir ölümden kurtardık. Bunun mutluluğunu bana dünyayı bağışlasalar değişmem. Bugün de gencimizi merak ederek Mudanya'daki ailesi ile buluştuk ve gencimizin iyi olduğunu görünce çok daha fazla mutlu oldum" dedi. - Da

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kıyafetleriyle Havuza Atlayıp Engelli Genci Kurtaran Kaleli: Gerekirse Yine Atlarım (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement