Kızıltepe Kaymakam Ermiş, Balkan Şampiyonu Danış'ı Ödüllendirdi? - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe Kaymakam Ermiş, Balkan Şampiyonu Danış'ı Ödüllendirdi?

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, yürüyüş sporunda Balkan Şampiyonu olan Adil Danış'ı tam altın ve tablet bilgisayar ile ödüllendirdi.

21.04.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, yürüyüş sporunda Balkan Şampiyonu olan Adil Danış'ı tam altın ve tablet bilgisayar ile ödüllendirdi.

Atletizm yıldızlar yürüyüş şampiyonasında Türkiye birincisi ve Balkan birincisi olan Kızıltepeli genç sporcu Adil Danış (16), Danış'ın çalıştırıcısı İbrahim Halil Erkan ve Kızıltepe İlçe Gençlik Spor Müdür Vekili Fahri Yalçın ile birlikte Kaymakam Ermiş'i makamında ziyaret ederek başarısını paylaştı.

Ermiş, başarısından dolayı Danış'ı tebrik ederek, tam altın ve tablet bilgisayar ile ödüllendirdi.

Kaymakam Ermiş, 15-19 Temmuz tarihlerinde Kolombiya'da düzenlenecek Dünya Yıldızlar Şampiyonasına katılacak olan Adil Danış'a maddi destekte bulunacağını belirterek kendisine başarılar diledi.

Adil Danış, Balıkesir Ayvalık ilçesinde gerçekleşen Türkiye Yürüyüş Şampiyonası ve Milli Takım seçme yarışlarında yıldız erkekler 10 bin metre'yi 46.19 dereceyle Türkiye birincisi olarak Milli Takıma seçilerek Milli Sporcu unvanını kazandı.

Danış,  Ayvalık'ta yapılan 14. Balkan Şampiyonasında Yıldız Erkeklerde Türkiye Milli Takımını temsil ederek 10 bin metreyi 46.13'luk derece ile Balkan şampiyonu olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe Kaymakam Ermiş, Balkan Şampiyonu Danış'ı Ödüllendirdi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement