Kocaeli Adliyesindeki Rüşvet Operasyonunda Tahliye - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Adliyesindeki Rüşvet Operasyonunda Tahliye

Kocaeli Adliyesinde geçtiğimiz günlerde düzenlenen ve 6 memur ile bir avukatın gözaltına alındığı operasyonda tutuklanan 4 icra memuru tahliye edildi.

15.07.2015 15:14  Güncelleme: 15:17

Kocaeli Adliyesi'nde geçtiğimiz günlerde düzenlenen ve 6 memur ile bir avukatın gözaltına alındığı operasyonda tutuklanan 4 icra memuru tahliye edildi.

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli Adliyesi'nde bulunan 7. İcra Dairesi'ne yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine düzenlene baskının ardından tutuklanan 4 kişi, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kandıra Cezaevi'nde tutuklu bulunan 7. İcra Dairesi Müdürü M.A, müdür yardımcısı V.B, kalem görevlileri O.D. ve Ü.T., avukatlarının üst mahkemeye yaptığı itiraz üzerine tahliye edildi.

Öte yandan rüşvet operasyonunda tutuklanan ve sonrasında tahliye edilen Kocaeli 7. İcra Müdürü M.A ve müdür yardımcıları Ü.T ve V.B'nin başka illere tayin edildikleri öğrenildi. Adalet Bakanlığı'nın icra müdür ve müdür yardımcılarına ait 14 Temmuz 2015 tarihli yaz kararnamesi uyarınca, M.A Erzincan İcra Müdür Yardımcılığı, İcra müdür yardımcısı Ü.T, Kayseri'nin Yahyalı ilçesine İcra Müdürlüğü, V.B ise Malatya Pütürge İcra Müdürlüğü görevine atandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Adliyesindeki Rüşvet Operasyonunda Tahliye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement