Diyarbakır'da Polis ve Askere Roketatarlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Polis ve Askere Roketatarlı Saldırı

Diyarbakır\'da Polis ve Askere Roketatarlı Saldırı

Diyarbakır Kocaköy'de PKK'lılar İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ve yanlarında bulunan polis ve asker lojmanlarına roketatarlı saldırı düzenlendi.

20.08.2014 21:10  Güncelleme: 23:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kocaköy İlçesi'nde akşam saatlerinde bir grup PKK'lı ilçe merkezinde bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ve yanlarında bulunan polis ve asker lojmanlarına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

PKK'LILAR KAÇTI

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle bir süre çatışma yaşandı. Yoğun ateş altında kalan PKK'lıların karanlıktan yararlanarak kaçtığı belirtildi.

SALDIRIDA CAN KAYBI YOK

Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi. Saldırının ardından ilçede geniş güvenlik önlemleri alındı. Kaçan PKK'lıların yakalanması için başlatılan operasyonların sürdüğü belirtildi.

SİLVAN'DA DA KARAKOLA TACİZ ATEŞİ AÇILDI

Öte yandan Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde bulunan Çatakköprü Jandarma Karakolu'na bu akşam saatlerinde PKK'lılar tarafından taciz ateşi açıldı.

Silvan ile Batman arasında bulunan Çatakköprü Jandarma Karakolu'na, saat 18.30 sıralarında, PKK'lılar tarafından taciz ateşi açıldı. Karakolda nöbet tutan askerlerin de anında karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı. Çatışmada can kaybı yaşanmazken, karanlıktan faydalanarak dağlık alana kaçan PKK'lıların yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Polis ve Askere Roketatarlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • vanlı çılgın kürt: . . Asker polis ve bizler ; burada bdp ye oy veren tüm hakkari şırnaklıyı süreceğiz. Pkk lilere karşı 2. Kurtuluş Savaşına herkes hazır olsun 90 31 Yanıtla
  • istanbul: Hani bu vatan hayinleri teroristler silahlarını birakip ulke dısina cıktılardı demekki devletimizi milletimizi kandırıyorlar 38 17 Yanıtla
  • fatih: türkiye eyalet sistemine dönüsmesi gerekir. her bölge kendi asker polisini çıkarsın. 13 34 Yanıtla
  • Oğuz Türkü: Bölünmesini istemiyorum ama bölünecek bu ülke. Taviz taviz taviz taviz nereye kadar . Ne zaman bu kadar tırsık oldu bu ülke. İç savaş kaçınılmaz. . . . 20 11 Yanıtla
  • türkoğlu türk: çözüm falan olmaz bunlar oyalamaca taktikleri 21 5 Yanıtla
  • İzmirli: Arkadaşlar hadi bizde ayaklanalım. Şu şekilde : dbakır hakkari mardin ve şırnak'a özerklik verilsin diyee. Ve bu şehirlerin kütüğüne kayıtlı insanlar diğer şehirlerden çkıp gitsinler. . Siz ne diyorsunuz ?? 14 12 Yanıtla
  • hasan göktürk: Çözüm süreci pkk'nın işine gelmiyor işte. . . 12 10 Yanıtla
  • sinem: tayyipin adamları işbasında seçim bitti ya. 12 6 Yanıtla
    fatih: bir gün gelecek o kişinin ayaklarının altını öpmek isticeksin 0 0
  • Deli: Halk destek olursa hemen bulunur teröristler. 7 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement