Köktaş'ın Terme'de Mahalle Mitingleri - Son Dakika
Yerel

Köktaş'ın Terme'de Mahalle Mitingleri

Köktaş\'ın Terme\'de Mahalle Mitingleri

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, partisinin Terme ilçesinde düzenlediği dört mahalle mitingde yaptığı konuşmada, "Aziz milletimiz her seçimde sahip çıktığı Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a, 30 Mart'ta bir kez daha sahip çıkarak, ‘İstikrar Sürsün, Türkiye Büyüsün’ diyecek” dedi.

22.03.2014 18:19

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, partisinin Terme ilçesinde düzenlediği dört mahalle mitingde yaptığı konuşmada, "Aziz milletimiz her seçimde sahip çıktığı Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a, 30 Mart'ta bir kez daha sahip çıkarak, 'İstikrar Sürsün, Türkiye Büyüsün' diyecek" dedi.

Fuat Köktaş, partisinin Terme İlçesi Evci Mahallesi, Yalı Mahallesi, Yenidoğan Mahallesi ve Yunus Emre Mahallesi'nde düzenlenen mitinglerde konuştu. AK Parti hükümetlerine yönelik 2002 yılından bu yana oyunlar oynandığını belirten Köktaş, "Her dönemde oyun içinde oyunlar gördük, milletin iktidara taşıdığı, milletin içinden çıkan, milleti, ülkesi için hizmet üreten Recep Tayyip Erdoğan'ı itibarsızlaştırmak, AK Parti'den arındırmak için oyunlar oynadılar. Son 12 yılda Türkiye'de, Samsun'da, Terme'de büyük hizmetler, dev yatırımlar yapıldı. Büyüyen, gelişen ve dünya da itibar kazanan Türkiye'de bu güzellikleri yaşayalım derken Haziran ayında ağaçların gölgesi arasına gizlenmiş Gezi Parkı olayları patlak verdi. Yaktılar yıktılar, milletimizin malına canına kastettiler. Bir maske ile karşımıza çıktılar. Çevrecilik adına sözde çıktılar. Maske suratlarından düşünce baktık ki asıl amaçları nedir? '3. hava alanı, Kanal İstanbul'u, 3. köprüyü, nükleer enerji santralını istemiyoruz.' ya bir lider hizmet ediyor, ülkesine çağ atlatıyor diye önü kesilmek istenir mi? Bu tezgahları çevirenler dış güçlerden de gereken desteği alıyorlar. Oyun bitmiyor. Dün birlikte olduğumuz sözde bize destek verdiklerini belirten, yol arkadaşı dediğimiz bir kesim bizleri arkamızdan hançerlediler. 17 Aralık'ta yolsuzluk kılıfı altında yine aynı tezgahı fakat aktörleri farklı kişiler tarafından yine bir oyun yaptılar. Bunların hedefleri siyasi istikrarımızı, ülkemizde oluşan güven ortamını, huzurunu bozmaktı. Bugün 17 bin kilometre bölünmüş yolla, illeri birbirine bağlayan bir Türkiye tablosu oluştuğu için tahammül edemiyorlar. Dün İsrail'e 'Bunu ne olursunuz tamir edin de geri gönderin' dediğimiz Heronları, bu ülkenin sınırlarını kontrol etmememiz için bir yıl boyunca göndermediler ama bu ülkenin Başbakan'ı talimat verdi bizim mühendislerimize; 'Biz kendi insansız hava uçaklarımızı yapmak istiyoruz' diye. Allah'a şükürler olsun ki bugün, bizim semalarımızda başka ülkelerin değil, ay yıldızlı markanın olduğu insansız hava uçakları uçuyor. Kimse AK Parti'nin hizmetleri ile yarışamaz. İşte yarışamadıkları için bunlar karalama kampanyaları ile iftiralarla, AK Parti'nin önünü kesmek istiyorlar. Ama ben inanıyorum ki 30 Mart'ta bunların hepsini bitecek. Aziz milletimiz her seçimde sahip çıktığı Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a, 30 Mart'ta bir kez daha sahip çıkarak, 'İstikrar Sürsün, Türkiye Büyüsün' diyecek" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köktaş'ın Terme'de Mahalle Mitingleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement