Köktaş: "Onların Derdi Ülkeyi Karıştırmak, Eski Günlerine Döndürmek" - Son Dakika
Yerel

Köktaş: "Onların Derdi Ülkeyi Karıştırmak, Eski Günlerine Döndürmek"

Köktaş: "Onların Derdi Ülkeyi Karıştırmak, Eski Günlerine Döndürmek"

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Bizim derdimiz ülkemizi siyasi istikrar ve güven içerisinde geleceğe taşımak, onların derdi ülkeyi karıştırmak, eski günlerine döndürmek.

24.10.2015 11:24

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Bizim derdimiz ülkemizi siyasi istikrar ve güven içerisinde geleceğe taşımak, onların derdi ülkeyi karıştırmak, eski günlerine döndürmek. Ülkemiz üzerinde oynanan oyun büyük fakat aziz milletimizin bunlara karşı sandıkta vereceği cevap daha büyük olacaktır" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında 19 Mayıs ilçesinde bir dizi programlar gerçekleştirdi. İlçede geniş katılım ile gerçekleşen sabah kahvaltısında 19 Mayıslılarla bir araya gelen Milletvekili Köktaş, daha sonra ilçe merkezinde ve sanayi sitesinde esnaf ziyareti yaptı. Düzköy Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Milletvekili Köktaş, 1 Kasım seçimine az bir zaman kaldığını, Türkiye'nin geleceği açısından 1 Kasım seçiminin büyük önem taşıdığını söyledi.

Türkiye demokrasisi için istikrarın çok önemli olduğuna vurgu yapan Milletvekili Köktaş, "İşte bu istikrar sayesinde Türkiye son 13 yılda AK Parti iktidarıyla birlikte büyüdü, gelişti, dünyada söz sahibi olmayı başardı. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde aziz milletimizin vereceği büyük destek ile ülkemiz hedeflerine emin adımlarla ilerleyecektir" diye konuştu.

Türkiye ne zaman tek partili hükümete geçse ve çok güzel şeyler yapmaya başlasa her zaman bir takım şer odakları tarafından hedef alındığını ifade eden Milletvekili Köktaş, "Türkiye ne zaman ileriye gitse, hemen önüne takoz koymaya başlıyorlar. Bunu da öncelikle bu hizmetleri, yatırımları, projeleri hayata geçirenleri hedef alıyorlar. Bu oyunları tutmayınca daha sonra aile fertlerini hedef alıyorlar. Algı operasyonları, çirkin iftiralar ve asılsız haberler ile itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Bu da ülkemizde ne zaman güzel işler yapılmaya, hedeflerine doğru koşmaya başladığı zaman bir takım şer odakları tarafından yapılıyor. Bizim derdimiz ülkemizi siyasi istikrar ve güven içerisinde geleceğe taşımak, onların derdi ülkeyi karıştırmak, eski günlerine döndürmek. Ülkemiz üzerinde oynanan oyun büyük fakat aziz milletimizin bunlara karşı sandıkta vereceği cevap daha büyük olacaktır" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köktaş: 'Onların Derdi Ülkeyi Karıştırmak, Eski Günlerine Döndürmek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement