Komutanlardan Şehit Binbaşı Güzel'in Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Komutanlardan Şehit Binbaşı Güzel'in Ailesine Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi ve beraberindeki bazı üst rütbeli komutanlar eşleriyle birlikte, Tunceli kırsalında şehit düşen Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

27.09.2015 18:27

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi ve beraberindeki bazı üst rütbeli komutanlar eşleriyle birlikte, Tunceli kırsalında şehit düşen Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit Binbaşı Güzel'in Keçiören Kavacık Mahallesindeki baba evine gelen komutanlar, burada kurulan taziye çadırında şehidin babası Yılmaz Güzel ve aile üyelerine başsağlığı diledi.

Taziye çadırında Yılmaz Güzel ile bir süre sohbet eden komutanlar, daha sonra buradan ayrıldı. Komutan eşleri de Şehit Binbaşı Güzel'in eşi Burcu Güzel ve annesi Emine Güzel ile görüşerek, taziyelerini iletti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Komutanlardan Şehit Binbaşı Güzel'in Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika


Advertisement