Konak'ta Kaza: 1 Ölü,1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Konak'ta Kaza: 1 Ölü,1 Yaralı

Konak\'ta Kaza: 1 Ölü,1 Yaralı

İzmir'in Konak İlçesi'nde, başka bir otomobilin çarpması sonucu kontrolden çıkıp bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü öldü, yanında bulunan kişi ağır yaralandı.

16.11.2014 16:04  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Konak İlçesi'nde, arkadan gelen başka bir otomobilin çarpması sonucu kontrolden çıkıp bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü 33 yaşındaki İskender Arslan öldü, yanında bulunan 26 yaşındaki Fatih Karakuş ağır yaralandı.

Kaza, bugün saat 03.00 sıralarında, Çınarlı semti Zafer Payzın Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Manisa'da oturan, bekar İskender Arslan, Fatih Karakuş ile İzmir'deki bir arkadaşlarının yanına geldi.

Ziyaret sonrası Manisa'ya dönmek üzere yola çıkan ve bir toptancının yanında çalıştığı belirtilen Arslan, yönetimindeki, babasına ait 45 DY 480 plakalı otomobille, Konak'tan Bornova yönüne gittiği sırada, arkadan gelen ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir otomobil çarpıp uzaklaştı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan Arslan'ın yönetimindeki otomobil, orta refüjdeki bariyerlere çarptı. Kazayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, Arslan ile otomobilde bulunan Fatih Karakuş'u ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Tedaviye alınan yaralılardan Arslan müdahalelere rağmen öldü. Tedavisi süren Karakuş'un ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatırken, Arslan'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konak'ta Kaza: 1 Ölü,1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement