Konaya - Gürcü Hırsızlık Çetesi Operasyonla Çökertildi - Son Dakika
Güncel

Konaya - Gürcü Hırsızlık Çetesi Operasyonla Çökertildi

Gürcü hırsızlık çetesi operasyonla çökertildiAFYONKARAHİSAR'da banka önünde takip ettikleri bir otomobilden sinyal kesici jammer kullanarak otomobilin kilitlenmesini engelleyip 12 bin lira değerinde para çalan Gürcistan uyruklu 2 şüpheli Konya polisinin operasyonu sonucu yakalandı.

22.03.2017 00:55

Gürcü hırsızlık çetesi operasyonla çökertildi

AFYONKARAHİSAR'da banka önünde takip ettikleri bir otomobilden sinyal kesici jammer kullanarak otomobilin kilitlenmesini engelleyip 12 bin lira değerinde para çalan Gürcistan uyruklu 2 şüpheli Konya polisinin operasyonu sonucu yakalandı.

Olay, dün öğle saatlerinde Afyonkarahisar'da meydana geldi. İddiaya göre banka önünde bekleyen iki şüpheli, sinyal kesici jammer kullanarak bir otomobilin kilitlenmesini engelleyip içinde türk lirası, euro ve dolar olmak üzere 12 bin lira para bulunan çantayı alarak kayıplara karıştı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüphelilerin gidebileceği illerdeki emniyet birimleri ile temasa geçti. Bunun üzerine harekete geçen Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin Antalya plakalı bir otomobille olay yerinden kaçıp Konya yönüne geldiğini tespit etti. Şüphelilerin Konya'da gelebilecekleri adreslerde önlem alan ekipler şüphelendikleri bir otomobili Yeni İstanbul Caddesi üzerinde durdurdu. Yapılan operasyonda Gürcistan uyruklu Gocha Sıgua (51) ve Zaza Gabunıa (33) gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramalarda türk lirası, euro ve dolar olmak üzere 12 bin lira para bulundu. Bunun yanı sıra sinyal kesici jammer, fotoğraf makinesi ve dizüstü bilgisayarda ele geçirildi. Polis şüphelilerin diğer illerdeki bağlantılarını bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Şüphelilerin Konya'daki işlemlerinin ardından Afyonkarahisar'a gönderileceği öğrenildi.

Konaya - Gürcü Hırsızlık Çetesi Operasyonla Çökertildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konaya - Gürcü Hırsızlık Çetesi Operasyonla Çökertildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement