Konfederasyon Çalışmaları Hızlandı - Son Dakika
Yerel

Konfederasyon Çalışmaları Hızlandı

Konfederasyon Çalışmaları Hızlandı

Çanakkale Truva Roman Federasyonları Başkanı Hacı Ramazan Işıldak, Roman Konfederasyonlarının kurulması için, kurucu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.

20.08.2014 13:53

Çanakkale Truva Roman Federasyonları Başkanı Hacı Ramazan Işıldak, Roman Konfederasyonlarının kurulması için, kurucu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

Türkiye genelinde kurulan Roman federasyonlarını tek bir çatı altında toplamak için Konfederasyon kurma çalışmaları sürüyor. Çanakkale Truva Roman federasyonları Başkanı Hacı Ramazan Işıldak, federasyon başkanlarıyla birlikte Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti. Vali Tuna ve Vali Karaoloğlu'na konfederasyon çalışmaları hakkında bilgiler veren heyet, destek için söz aldı. Çanakkale Valisi Ahmet Çınar ile de görüşen Işıldak, Çanakkale'de yaşayan Roman vatandaşların sorunları hakkında bilgiler verdi.

Daha önce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü de hatırlatan Işıldak, "Sayın Başbakanımıza hem sorunlarımızı anlatmış hem de konfederasyon çalışmalarımız hakkında bilgiler vermiştik. Kendisi de konuyu yakından takip ettiğini bize iletmişti. Konfederasyonumuzun kurucu üyeleri ile birlikte, federasyonlarımızın bulunduğu şehirlerde valilerimizi ziyaret edip çalışmalarımız hakkında bilgilendiriyoruz. Şu ana kadar hep olumlu tepkiler alıyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konfederasyon Çalışmaları Hızlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement