Konya'da Dolandırıcılara Operasyon: 12 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Konya'da Dolandırıcılara Operasyon: 12 Gözaltı

Konya\'da Dolandırıcılara Operasyon: 12 Gözaltı

Konya'da polis tarafından araç alıp satma bahanesiyle 1 milyon liralık vurgun yaptığı öne sürülen bir şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda, 12 kişi gözaltına alındı.

20.01.2015 11:22  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da polis tarafından araç alıp satma bahanesiyle yaklaşık 1 milyon liralık vurgun yaptığı öne sürülen bir şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda, Konya'da 11, Nevşehir'de 1 kişi olmak üzere toplam 12 kişi gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarına karıştığı öne sürülen şebekeye yönelik operasyon düzenledi. Daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı yapılan baskında 11 kişi Konya'da, 1 kişi de Nevşehir'de gözaltına alındı.

Şebeke üyelerinin araç alıp satma bahanesiyle yaklaşık 1 milyon lira vurgun yaptığı, dolandırarak sahip oldukları bazı araçları sattıkları, bazıları da parçalara ayırıp sattıkları iddia edildi. Gözaltına alınan şüpheliler, Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Dolandırıcılara Operasyon: 12 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement