Konya'da Trenin Öğrenci Servisine Çarpması - Son Dakika
Yerel

Konya'da Trenin Öğrenci Servisine Çarpması

Akşehir Kaymakamı Sezgin: "Bakım çalışması devam eden Kozağaç Mahallesi hemzemin geçidinde, bariyer konuluncaya kadar vatandaşlarımızın güvenle geçebilmesi için 24 saat personel görevlendirilmiştir"

02.10.2014 18:29

Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Akşehir'de trenin öğrenci servisine çarpmasıyla ilgili, "Bakım çalışması devam eden Kozağaç Mahallesi hemzemin geçidinde, bariyer konuluncaya kadar vatandaşlarımızın güvenle geçebilmesi için 24 saat personel görevlendirilmiştir" dedi.

Devlet Demiryolları 7. Bölge Müdürü Enver Timur Boğa, Sezgin'i makamında ziyaret etti.

Sezgin, burada yaptığı konuşmada, 29 Eylül Pazartesi günü Kozağaç Mahallesi hemzemin geçidinde tren ile öğrenci servisinin karıştığı kazanın ardından güvenlik önlemlerinin alındığını söyledi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Sezgin, "Bakım çalışması devam eden Kozağaç Mahallesi hemzemin geçidinde, bariyer konuluncaya kadar vatandaşlarımızın güvenle geçebilmesi için 24 saat personel görevlendirilmiştir. Görevli personel fosforlu yelekle görev yapacak, trenler için de duruş ve kalkış sistemi uygulanacaktır" diye konuştu.

Üç gün önce Hasan K'nin kullandığı yük treni, KozağaçMahallesi'nde hemzemin geçitten geçmeye çalışan Selman D. (34) idaresindeki 42 GAT 37 plakalı öğrenci taşıyan minibüse çarpmış, kazada minibüste bulunan yaşlı kadın ile 15 öğrenci yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Melih Ateş, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya'da Trenin Öğrenci Servisine Çarpması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement