Korganlı Öğretmenler Gecede Eğlendi - Son Dakika
Yerel

Korganlı Öğretmenler Gecede Eğlendi

Korganlı Öğretmenler Gecede Eğlendi

Ordu'nun Korgan ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle gece düzenlendi.

25.11.2012 13:12

Ordu'nun Korgan ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle gece düzenlendi.

Geceye AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Korgan Kaymakamı Erkan Kaçmaz, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Muhittin Gonca, Turan Uzunömerömeroğlu, Korgan Milli Eğitim Müdürü Köksal Kır, Şube Müdürleri Vahit Bölek ve Murtaza Alan, Çamlı Belediye Başkanı Sebahattin Bol, Tepelan Belediye Başkanı Selahattin Cin ve Orman İşletme Şefi Sevinç Şen katıldı. Gecede, Korgan ilçesinde görev yapan öğretmenler sanatçı eşliğinde 2-3 saatliğine de olsa hoşça vakit geçirerek öğretmenler günlerini kutladılar.

Yemeği düzenleyen Mehmet Kayalık yaptığı konuşmada, yemek hizmeti verdiği ilçenin öğretmenlerine 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde bir jest yapmayı uygun gördüğünü belirterek, "Eğer öğretmenlerimizi birkaç saatliğine eğlendirebildiysek ne mutlu bize" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ise 24 Kasım'ın kendisi için de anlamlı bir gün olduğunu ifade ederek, "Çünkü 24 Kasım benim doğum günüm. Gerçi benim doğumumdan sonra Öğretmenler Günü ilan edilmiş ama olsun benim için özel bir tarih. Korgan'da görev yapan öğretmen arkadaşlarımla bu gece birlikte olmaktan memnunum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korganlı Öğretmenler Gecede Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement