Korkut'ta Arık Dönemi - Son Dakika
Yerel

Korkut'ta Arık Dönemi

Korkut\'ta Arık Dönemi

Muş’un Korkut ilçesinde belediye başkanlığını kazanan Haşim Arık, görevine başladı.

04.04.2014 13:49

Muş'un Korkut ilçesinde belediye başkanlığını kazanan Haşim Arık, görevine başladı. Arık, ilçede ilk AK Partili belediye başkanı oldu.

Hasköy'deki devir teslim töreninin ardından Korkut ilçesine geçen AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık ve İl Başkanı Halis Saltık, çiçeği burnunda Belediye Başkanı Haşim Arık'ı kutladı. Ziyarette konuşan Haşim Arık, 3 ay boyunca seçim çalışması yaptığını ve bu süre zarfında tüm seçmenleri gezdiğini söyledi. 23 yıldır belediye başkanlığında yazı işleri müdürlüğü görevini yaptığını ifade eden Arık; "Vatandaşlarımıza nasıl hizmet edileceğini ve belediyeciliği yakından biliyorum. İlçede oy veren vermeyen herkese eşit mesafede olacağım. Belediye başkanlığı zor bir görevdir. Bu zorluğun farkında olup göreve talip olduk ve vatandaşlarımız bize bu görevi layık gördü. Biz de vatandaşlarımıza layık olmaya çalışacağız" diye konuştu.

AK Parti'nin Korkut ilçesinde ilk defa belediye başkanlığını kazandığını hatırlatan Faruk Işık ise, 2009 seçimlerinde de az farkla seçimi kaybettiklerini söyledi. Işık; "Haşim kardeşimiz uzun süredir belediyede görev yapıyor. Bu yönüyle belediyeciliği çok iyi biliyor. Haşim kardeşimizin sürekli yanında olacağız. Kendisinin hazırlayacağı tüm projelerin arkasında olacağı. İlçemize ak belediyeciliği getireceğiz" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkut'ta Arık Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement