Kosova Heyetinden Bursa Çıkarması - Son Dakika
Yerel

Kosova Heyetinden Bursa Çıkarması

Kosova Heyetinden Bursa Çıkarması

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bursa’ya gelen Kosova heyeti, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

09.10.2015 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bursa'ya gelen Kosova heyeti, Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Heykel'deki tarihi başkanlık binasındaki ziyarette, Kosova Milletvekili Cevahine İzmoka, RTK Bord Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Behçeti ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyeti Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Başkanvekili Abdülkadir Karlık ağırladı. Karlık, Bursa'nın Kosova'nın her zaman yanında olduğunu söyledi. Bursa'da Balkan kökenlilerin yoğunluğuna dikkat çeken ve Türkiye'nin savaş öncesi ile sonrasında Kosova'ya verdiği desteği dile getiren Karlık, "Sizi asla yalnız bırakmayacağız" dedi.

Kosova Milletvekili Cevahine İzmoka ve RTK Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Behçeti ise, Bursa'da bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Bursa'nın modern, tarihi ve kültürel kimliğiyle kendileri için çok iyi bir rol model olduğunu vurgulayan Milletvekili İzmoka, Bursa'yla olan ilişkrileri daha da geliştirmenin peşinde olduklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, misafirlerine Bursa bıçağı ile İznik çinili tablolar hediye etti. Kosovalı Parlamenter Cevahine İzmoka ile RTK Bord Televizyonu Başkanı İsmet Behçeti de Başkanvekili Karlık'a, Kosova simgeli maden taşı ve metal kabartma tablo takdim etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kosova Heyetinden Bursa Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement