Köy-Sam'ın 'Güvenilir Siyasetçi' Anketinden 'Tevfik Diker' İsmi Çıktı - Son Dakika
Yerel

Köy-Sam'ın 'Güvenilir Siyasetçi' Anketinden 'Tevfik Diker' İsmi Çıktı

Köy-Sam\'ın \'Güvenilir Siyasetçi\' Anketinden \'Tevfik Diker\' İsmi Çıktı

Köy-Sam Konsorsiyumu'nun Salihli, Alaşehir ve Sarıgöl'de yaptırdığı 'Halk arasında en güvenilir, itibarlı ve sevilen siyaset adamı' anketinde, ilk sırada Manisa eski Milletvekili Tevfik Diker ismi çıktı.

16.06.2014 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köy-Sam Konsorsiyumu'nun Salihli, Alaşehir ve Sarıgöl'de yaptırdığı 'Halk arasında en güvenilir, itibarlı ve sevilen siyaset adamı' anketinde, ilk sırada Manisa eski Milletvekili Tevfik Diker ismi çıktı.

Ankara merkezli Köy-Sam'ın 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Salihli, Alaşehir ve Sarıgöl merkez ve köylerinde yaptırdığı 'En çok sevilen ve güvenilen siyaset adamı' anketi sonucunda 19-20. dönem Manisa Milletvekili Tevfik Diker ismi çok büyük farkla ilk sırada yer aldı. Tevfik Diker'den sonra da İsmail Bozdağ ismi 2. çıkarken, halen milletvekili olan siyasetçilerden sıralamaya giren olmadı.

Anket sonuçlarını değerlendiren 19-20. dönem Manisa Milletvekili Tevfik Diker, "Enteresan bir sonuç, ama tamamen halkın tercihi. Halka kimseyi zorla sevdiremezsiniz. Özel bir şirket tarafından yapılan anket sonuçlarını bana da ilettiler. Çok mutlu oldum. Halkımın teveccühü, beni çok mutlu etti. Beni halk siyasete davet ediyor. Salihli, Alaşehir, Sarıgöl'de sürekli bu konuda çalışmalar ve kulisler yapılıyor. Halkımın isteğine hayır diyemem. Önümüzdeki hafta Alaşehir'e taşınacağım ve halkımın isteğine uygun olarak çalışmalarımı sürdüreceğim, Adım Adım Manisa'yı gezeceğim." dedi.

Anketin yapıldığı ilçelerde MHP'li belediye başkanları olmasına rağmen anketten isimlerinin çıkmamasını ilginç bulduğunu ifade eden Diker, "Bu ilçelerde MHP'li birisinin sıralamaya katılamaması çok enteresan. Anket sonucunda halkın sevgisine ve güvenine layık bir tek MHP'li siyasetçi yer almamış" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köy-Sam'ın 'Güvenilir Siyasetçi' Anketinden 'Tevfik Diker' İsmi Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement