Küçük Sanayi Sitesi'nde 180 Dükkanın Yapımı Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Küçük Sanayi Sitesi'nde 180 Dükkanın Yapımı Tamamlandı

Kepez ilçesi Gaziler Mahallesi'nde inşa edilen bin dükkanlı Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi'nde 180 dükkanın yapımı tamamlandı.

30.03.2015 12:10

Kepez ilçesi Gaziler Mahallesi'nde inşa edilen bin dükkanlı Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi'nde 180 dükkanın yapımı tamamlandı.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, sanayi sitesini gezen Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni sanayi sitelerinin yapımıyla Kepez'in istihdamın merkezi olacağını bildirdi.

Yeni sitelerin kurulması için esnaf ve meslek odalarıyla işbirliği içinde olduklarını kaydeden Tütüncü, "İstiyoruz ki; yeni otomobil galericileri sitesi de Kepez'de olsun. Bununla ilgili bir çalışmayı da başlattık. Farklı kooperatifler ilçemize yeni sanayi siteleri kazandıracak" dedi.

Bölgeye yeni bir hurdacılar sitesi kazandırılmasıyla ilgili çalışmayı da Büyükşehir Belediyesi ve kooperatif yönetimiyle sürdürdüklerini belirten Tütüncü, yeni sanayi sitelerinin istihdama önemli katkı sağlayacağını vurguladı.

Yeni sanayi ve esnaf sitelerinin şehir merkezindeki merdivenaltı işyerlerinin, şehir dışındaki sanayi sitelerinde varlıklarını sürdürmeleri bakımından da önemli olduğuna işaret eden Tütüncü, "Yeni sanayi sitelerini el ele, gönül gönüle vererek inşa etmek, ihya etmek hepimizin vazifesi" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Küçük Sanayi Sitesi'nde 180 Dükkanın Yapımı Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement