Kula Eğitim Bir Sen'den Sofuoğlu'na Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Kula Eğitim Bir Sen'den Sofuoğlu'na Tam Destek

Kula Eğitim Bir Sen\'den Sofuoğlu\'na Tam Destek

Eğitim-Bir Sen Kula Temsilciliği yönetimi 1 Kasım’da yapılacak seçimler öncesinde Manisa Eğitim-Bir Sen Şubesi’ni ziyaret etti.

01.10.2014 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim-Bir Sen Kula Temsilciliği yönetimi 1 Kasım'da yapılacak seçimler öncesinde Manisa Eğitim-Bir Sen Şubesi'ni ziyaret etti.

25 Eylül tarihinde Kula'da yapılan Eğitim-Bir Sen Sendikası Kula Temsilciliği seçimleri sonucunda başkanlığa seçilen Adem Sümen ve Eğitim-Bir Sen Kula Temsilciliği yönetimi Manisa Eğitim-Bir Sen ve Memur Sen Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu'na "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında konuşan Eğitim-Bir Sen Kula Temsilciği Başkanı Adem Sümen; "Kurucu başkanı olmaktan gurur duyduğum Eğitim-Bir Sen Kula Temsilciliği'nin başkanlığına tekrar seçilmem beni çok mutlu etti. Kurucu başkanlığa başladığım gün nasıl heyecanla görevi üstlendim ise, bugünde aynı heyecanı taşıyorum. Mühim olan elbette benim başkan olmam değil, sendikanın ne kadar büyüdüğü, ilerilere taşındığıdır. Her zaman söylediğim gibi ben değil sendikamızın üyeleri bu seçimi kazanmıştır. Sendikamızın her üyesi bizim ailemizin bir ferdidir ve bizim için çok değerlidir. Aramıza yeni katılacak olan üyelerimiz ile de sendikamız ve ailemiz büyüyecek. Üyelerimiz için yapılması gereken ne varsa sonuna kadar çalışmaya buradan söz veriyorum" dedi.

Manisa Eğitim-Bir Sen Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; "Yeni başkan Adem Sümen ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Sendikamız adına yapılan bu seçimler inşallah tüm sendika üyelerimiz ve sendikamız adına hayırlı olur. Bilindiği üzere Eğitim-Bir Sen sendikamızın tüm ilçelerdeki seçimleri tamamladıktan sonra 1 Kasım 2014 tarihinde Manisa Eğitim-Bir Sen ve Memur Sen Başkanlığı için seçim yapılacak. Bugüne kadar bizim yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

Sofuoğlu, Eğitim- Bir Sen Kula Temsilciliği Başkanı Adem Sümen ve yönetim kurulu üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, diğer şubelerinde desteğini beklediğini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula Eğitim Bir Sen'den Sofuoğlu'na Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement