Kumluca'da Grup Yolları Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da Grup Yolları Yapılacak

Kumluca\'da Grup Yolları Yapılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Kumluca İlçesinde yapımı devam eden yol çalışmalarını inceledi.

30.05.2016 16:39

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Kumluca İlçesinde yapımı devam eden yol çalışmalarını inceledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Kumluca İlçesinde, mahalleleri ilçeye bağlayan grup yollarının belirlenen takvim doğrultusunda yapılacağını söyledi. İsa Akdemir, Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, Kumluca Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Çataltepe ve Mustafa Sungurla bir araya geldi. Kumluca Belediyesindeki toplantının ardından Altınyaka Mahallesi ve Çaltı Mahallesi arasında yapımı devam eden yol çalışmalarını inceledi.

Kumluca'da acil olarak yapılması gereken yolların olduğunu belirten Akdemir, "İlk olarak, Hacıveliler Hızırkahya yolu yapılacak. Ardından Mavikent - Adrasan Mahalle yolu yapılacak. Daha sonra da Karagöl Yayla yolu yapılacak. Ardından Kumluca - Ortaköy (Baysı) Karacaören Mahalle yolları yapılacak. Son olarak ta Kumluca İncircik Mahalle Yolu ve Belen - Yeşil Köy arasındaki Gücer yolu yapılacak. Sözünü ettiğimiz grup yolları bir takvime bağlandı. Hepsi sırası gelince tek tek yapılacak. Halkımız endişe etmesin" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumluca'da Grup Yolları Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement