Kumluca'da Makilik Yangını - Son Dakika
Güncel

Kumluca'da Makilik Yangını

Kumluca\'da Makilik Yangını

Antalya’nın Kumluca ilçesinde makilik alanda çıkan yangına, 3 helikopter, 13 arazöz ve 1 itfaiye aracıyla müdahale edildi.

15.07.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca ilçesinde makilik alanda çıkan yangına, 3 helikopter, 13 arazöz ve 1 itfaiye aracıyla müdahale edildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 14.20 sıralarında Kumluca'nın Sarıcasu Mahallesi Darıyemezler mevkiinde yerleşim alanlarının yakınında kuru otların bulunduğu alanda başlayan yangın kısa sürede makiliklere sıçradı. Yangına Kumluca Orman İşletme Ekipleri ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi müdahale etti. Yangın makiliklerin kenarındaki sera ve evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

Kumluca Orman İşletme Müdürü Mehmet Şakir Güneri, "Sarıcasu Mahallemizde makilik alanda 14.20 sıralarında meydana gelen makilik yangını ekiplerimiz tarafından can ve mal kaybına sebebiyet vermeden önlenmiştir. Çalışmalara 3 Helikopter, Kumluca ve Finike Orman İşletme Müdürlüklerine ait 13 arazöz, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 3 itfaiye aracı ve 1 dozer katıldı. Yangın sonucunda yaklaşık 1 hektar makilik alan zarar gördü" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kumluca'da Makilik Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement