Kumluca'da Terör Saldırılarına Tepki - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da Terör Saldırılarına Tepki

Kumluca\'da Terör Saldırılarına Tepki

Antalya’nın Kumluca ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Ülkü Ocakları tarafından, son günlerde artan terör saldırılarına tepki ve şehide saygı yürüyüşü düzenlendi.

10.09.2015 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Ülkü Ocakları tarafından, son günlerde artan terör saldırılarına tepki ve şehide saygı yürüyüşü düzenlendi.

Kumluca hükümet konağı önünde başlayan yürüyüşe, kadın ve çocuklarında aralarında bulunduğu yaklaşık 800 kişi katıldı. Grup, Gödene caddesi, Ahmet Aliağa Bulvarını takip ederek Cumhuriyet Meydanında ulaştı. Yürüyüşe katılanlar, yürüyüş boyunca "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Ne mutlu Türküm diyene" slogan attı.

Grup, Cumhuriyet Meydanında dev Türk bayrağı açtıktan sonra saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu. Ardından gruba yönelik konuşma yapan MHP ilçe yönetiminden Muhammet Bakırer, Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiğini bu süreçte herkesin devletine, milletine ve vatanına sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Meydana toplanan kalabalıktan, herhangi bir taşkınlık yapmadan, provokasyona mahal vermeden dağılmalarını isteyen Bakırer, terör örgütleri ve terörden beslenen dış mihrakların oyunlarına gelmeyeceklerini bildirdi.

Konuşmanın ardından meydanda bulunan grup bir süre daha slogan attıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumluca'da Terör Saldırılarına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement