Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı Kutlanıyor

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Yenice ve Ovacık ilçe başkanlıklarıyla Eskipazar Belediyesi'nde bayramlaşma programı düzenlendi.

26.09.2015 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Yenice ve Ovacık ilçe başkanlıklarıyla Eskipazar Belediyesi'nde bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı tarafından Celal Hatıl Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma programına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Karabük Milletvekili adayı Burhanettin Uysal, AK Parti 23. dönem Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Sabri Tom, AK Parti'den Karabük milletvekili aday adayı olanlar ve çok sayıda partili katıldı.

Şahin, uzun bir kuyruk oluşturan partililer ve Yenice halkıyla tek tek bayramlaştı.

Şahin, burada yaptığı konuşmada iktidarları döneminde ilçeye yapılan yatırımlardan bahsetti ve kendilerine gösterilen coşkudan mutlu olduğunu söyledi.

Şahin, beraberindekilerle Yortan Beldesi'ne geçerek burada da vatandaş ve esnaflarla bayramlaştı.

Eskipazar Belediyesi'ne geçerek buradaki bayramlaşmaya da katılan Şahin, belediye önünde kendisini bekleyenlerle bayramlaştı.

Makama geçen Şahin, herkesin bayramını kutlayarak, 7 Haziran'da yapılan genel seçimlere ve arkasından yaşananlara değinerek, 1 Kasım seçimlerinin önemine değindi.

Eskipazar Beytarla köyünde ki bir düğüne konuk olan ve daha sonra Ovacık ilçesine geçerek AK Parti Ovacık İlçe Başkanlığı'nda ki törene katılan Şahin, kendisini bekleyen ilçe halkıyla bayramlaştı.

Şahin'in ilçeye yapılan ve yapılacak yatırımlardan bahsettiği konuşmasının ardından katılımcılara seslenen AK Parti Karabük İl Başkanı Saylar ise 1 Kasım seçimlerinde il genelinde en çok oyu Ovacık ilçesinden beklediklerini ifade etti.

Yeni göreve başlayan Ovacık Belediye Başkanı Zafer Küpler'e hayırlı olsun ziyareti için belediyeye giden Şahin, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediye'nin çöp, itfaiye ve hizmet aracı ihtiyacının olduğunu belirten Şahin, bunların alınması için Küpler'e destek olacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement