Kütahya Öğrenci Meclisi Tavşanlı'da Toplandı - Son Dakika
Yerel

Kütahya Öğrenci Meclisi Tavşanlı'da Toplandı

Kütahya Öğrenci Meclisi Tavşanlı\'da Toplandı

Kütahya İl Öğrenci Meclisi, Tavşanlı Endüstri Meslek Lisesinde bir araya geldi.

22.03.2014 11:55  Güncelleme: 12:09

Kütahya İl Öğrenci Meclisi Tavşanlı Endüstri Meslek Lisesi'nde bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantının sabah oturumuna, Kaymakam Numan Hatipoğlu, Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık, Şube Müdürleri Hamdi Sarıöz, Hüseyin Kırkaş, okul müdürleri ve öğretmenler de katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını İl Öğrenci Meclisi Başkanı İsmail Çelik yaparken Kaymakam Numan Hatipoğlu, Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık da birer konuşma yaparak meclisin çalışmalarını ilçe protokolü tarafından önemsendiğini, öğrencilerin burada beyan edeceği fikirlerin yapılacak çalışmalarda kendilerine yol göstereceğini ifade etti.

Toplantıda, eğitim ve başarı düzeyinin artırılması, anayasal hak ve özgürlükler, zararlı alışkanlıklardan gençlerin korunması, okullarda spor imkanlarının sunulması, çevre bilinci, demokrasi eğitimi, kültürel faaliyetler ve sağlıklı iletişim konularında sunumlar yapılarak öğrencilerin görüşleri dile getirildi.

Meclis toplantısında Altıntaş, Domaniç, Aslanapa, Gediz, Emet, Çavdarhisar, Pazarlar, Şaphane ve Kütahya il merkezinden öğrenci meclisi başkanları iştirak etti.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Öğrenci Meclisi Tavşanlı'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement