Kutso, İftar Programı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Kutso, İftar Programı Düzenledi

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), iftar programının bu yıl ikincisini gerçekleştirdi Kumluca Belediyesi Gün-Ay Sahil Tesislerinde düzenlenen iftara Kumluca, Finike, Demre ve Kaş'ta bulunan KUTSO üyelerinin yanı sıra eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan ile daire amirleri ve davetliler katıldı.

23.06.2015 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), iftar programının bu yıl ikincisini gerçekleştirdi

Kumluca Belediyesi Gün-Ay Sahil Tesislerinde düzenlenen iftara Kumluca, Finike, Demre ve Kaş'ta bulunan KUTSO üyelerinin yanı sıra eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan ile daire amirleri ve davetliler katıldı.

İftarda konuşan KUTSO Başkanı Murat H. Günay, geleneksel hale getirmeyi planladıkları iftara katılanlara teşekkür etti.

KUTSO'nun Batı Antalya'nın en geniş ve en kapsamlı sivil toplum örgütü olduğunu ifade eden Günay, "Bu yılın ilk yarısını, genel seçimlerle geçirdik. Seçimler sonuçlandı ve halkımızın tercihi koalisyon çıktı. Batı Antalya bölgesinde ticaret yapan iş adamları olarak ticareti sekteye uğratacak yeni bir seçime, yani erken seçime 'hayır' diyoruz. İnşallah ülkemiz için her şeyin hayırlısı olur" dedi.

Konuşmanın ardından Kumluca Müftüsü Abdulmuttalip Peşe yemek duası yaptı. Program, KUTSO Musiki Korosu konseri ve halk oyunları ile semazen gösterileriyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutso, İftar Programı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement