Kuzenini Öldürenin Kardeşini Başından Vurdu - Son Dakika
Güncel

Kuzenini Öldürenin Kardeşini Başından Vurdu

Kuzenini Öldürenin Kardeşini Başından Vurdu

Manisa'da, cinayete karışan kardeşine yardım ve yataklık suçundan 1.5 yıldır yattığı cezaevinden 5 ay önce tahliye olan 38 yaşındaki Yavuz Ay, bir çay ocağında uğradığı silahlı saldırıda başından ağır yaralandı.

04.01.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da, cinayete karışan kardeşine yardım ve yataklık suçundan 1.5 yıldır yattığı cezaevinden 5 ay önce tahliye olan 38 yaşındaki Yavuz Ay, bir çay ocağında uğradığı silahlı saldırıda başından ağır yaralandı. Ay kaldırıldığı hastanede tedaviye alınırken, polis olayın ardından kaçan ve öldürülen amcasının oğlunun intikamını almak istediği sanılan şüpheli 23 yaşındaki R.K.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay dün saat 19.00 sıralarında Şehzadeler İlçesi, Akıncılar Mahallesi'ndeki bir çay ocağında meydana geldi. Çay ocağında oturan Yavuz Ay bir kişi tarafından başından tabancayla vuruldu. Kanlar içinde yere yığılan Ay, ambulansla Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Ay, buradaki ilk müdahalenin ardından İzmir'deki Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ay'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

İNTİKAM İÇİN

Yavuz Ay'ın, 20 Eylül 2013 tarihinde vücut geliştirme sporcusu 24 yaşındaki Erkan Kamal'ı yanlarındaki kız arkadaşlarına laf attığını ileri sürüp kalbinden bıçaklayarak öldüren kardeşi 36 yaşındaki Oğuz Ay'a yardım ettiği gerekçesiyle 1.5 yıldır hapis yattığı cezaevinden 5 ay önce tahliye olduğu belirttildi. Polis olayın şüphelisi olarak, amcasının oğlu Erkan Kamal'ın intikamını almak için Yavuz Ay'ı başından ruhsatsız tabancasıyla vurup kaçtığı ileri sürülen R.K.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Erkan Kamal'ı öldüren  Oğuz Ay'ın ise halen cezaevinde olduğu kaydedildi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuzenini Öldürenin Kardeşini Başından Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement