Laik ve Bilimsel Eğitim İçin Yürüdüler - Son Dakika
Yerel

Laik ve Bilimsel Eğitim İçin Yürüdüler

Laik ve Bilimsel Eğitim İçin Yürüdüler

Birleşik Haziran Hareketi ve Eğitim Sen üyeleri İzmir’in Ödemiş ve Manisa’nın Alaşehir ilçesinde de ’laik ve bilimsel çağdaş eğitim’ için eylem düzenledi.

13.02.2015 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birleşik Haziran Hareketi ve Eğitim Sen üyeleri İzmir'in Ödemiş ve Manisa'nın Alaşehir ilçesinde de 'laik ve bilimsel çağdaş eğitim' için eylem düzenledi.

Ödemiş'in Çamlık Parkından bir araya gelen yürüyüşçüler saat 13.30'da pankartları ve sloganları ile Namık Kemal Caddesinden Salı Pazarı mevkisine kadar yürüdü. 'Karanlığa teslim olmayacağız', 'Gerici eğitime hayır' diyen eylemciler Namık Kemal Caddesinde belli bir süre yere oturarak eylemlerini devam ettirdi. Salıpazarı meydanında da sloganlar atan eylemciler burada hep bir ağızdan şiirler okudu.Düzenlenen yürüyüşe bazı siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının üyeleri de destek verdi.

Yürüyüş olaysız şekilde sona erdi.

Öte yandan Alaşehir Eğitim Sen üyesi yaklaşık 100 kadar öğretmen de Alaşehir PTT önünde eylem yaptı. Sloganlar eşliğinde yürüyen kalabalık PTT önünde basın bildirisini okuduktan sonra olaysız bir şekilde dağıldılar. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Laik ve Bilimsel Eğitim İçin Yürüdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement