Lavrov: Batı Terörle Sözde Mücadele Ediyor - Son Dakika
Güncel

Lavrov: Batı Terörle Sözde Mücadele Ediyor

Lavrov: Batı terörle sözde mücadele ediyor Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya'nın batılı partnerlerinin sadece sözde terörle mücadele ettiklerini, bunun aksine Rusya'nın pratikte terörle mücadeleyi sonuna kadar taşımak istediğini bildirdi.

28.10.2016 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DHA DIŞ HABER - Lavrov: Batı terörle sözde mücadele ediyor

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya'nın batılı partnerlerinin sadece sözde terörle mücadele ettiklerini, bunun aksine Rusya'nın pratikte terörle mücadeleyi sonuna kadar taşımak istediğini bildirdi.

Lavrov, İran ve Suriye Dışişleri Bakanları ile yaptığı görüşmenin ardından, "Batılı meslektaşlarımız suçlama ve gerçekleri çarpıtma konusunda uzmanlaşıyorlar, böylelikle teröristlerin üzerini örtüyorlar. Batılı partnerlerimiz sadece sözde terörle mücadele ederken, biz pratikte bu olayı sonuna kadar götürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Lavrov, Rusya'nın Irak ile birlikte Musul'daki durumun Suriye'ye dönüşmesini engellemek için önlemler almaya hazır olduklarının altını çizdi. Lavrov şu şekilde devam etti:

"Musul operasyonunun düzenlendiği Irak'taki duruma ilişkin fikir alışverişi yaptık. Irak ile birlikte Musul'un Suriye'ye dönüşmesini engellemek için önlemler almaya hazırız. Buna izin vermememiz gerek, bu konuyu Amerika ile de görüşeceğiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lavrov: Batı Terörle Sözde Mücadele Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement