LİAD'ın Yeni Başkanı Talat Yılmaz - Son Dakika
Yerel

LİAD'ın Yeni Başkanı Talat Yılmaz

LİAD\'ın Yeni Başkanı Talat Yılmaz

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde hizmet veren Lüleburgaz İş Adamları Derneği olağan genel kurulu yapıldı.

28.12.2013 09:58  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde hizmet veren Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) olağan genel kurulu yapıldı. 2 dönemdir LİAD başkanlığını üstelenen Cengiz Konca görevi bıraktı. Konca'nın yerine yeni başkan Talat Yılmaz oldu.

LİAD Dernek binasında gerçekleşen seçime çok sayıda iş adamı katıldı. Eski başkan Cengiz Konca yaptığı açıklamada 2 dönemdir iyi bir yönetim sergilediklerini düşündüğünü belirterek" Birlikte yürüdüğümüz, birlikte büyüttüğümüz ve büyütmeye devam edeceğimiz LİAD'ın başkanlığını bugün itibari ile bırakıyorum. Sizlerle birlikte iki dönem çok iyi işler yaptığımız düşüncesindeyim. Benden sonra gelecek olan Talat Yılmaz arkadaşımızın da bu görevi laiki ile yerine getireceğimden hiç şüphem yok" dedi.

Yeni başkan Talat Yılmaz'da LİAD'ın büyük bir aile olduğunu bu aileyi büyütmek için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini söyledi.

Yapılan seçimler sonrası başkanlığa Talat Yılmaz, başkan yardımcılığına Mehmet Baykul Baykan yönetim kurulu üyeliklerine Ali Çukur, Hasan Hamiş, Erol Kılıç, Suat Çiçek, Mustafa Kazancı, Batu Uyar, Süleyman Uysal, İbrahim Turut. Yedek üyeliklere Mehmet Bayraktar, Numan Nasuh Ergenli, Şükran Erçetin, Güldal Yalın, Aytuğ Uysal, Ufuk Güler, Serhat Kayalı, Zeynel Köknel, Filiz Arım, Murat Aksu getirildi.

Denetleme kurulu asil üyeliklerine Celil Çakmak, Hasan Kurtgözlü, Fahri Kamil Bilici, yedek üyeliklere Mustafa Seçkin Köse, Hasan Midi, Gökhan Yıldırım getirildi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel LİAD'ın Yeni Başkanı Talat Yılmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement