Lisesi Öğrencileri Halkın Tansiyon ve Kan Şekerini Ölçtü - Son Dakika
Yerel

Lisesi Öğrencileri Halkın Tansiyon ve Kan Şekerini Ölçtü

Lisesi Öğrencileri Halkın Tansiyon ve Kan Şekerini Ölçtü

Muş’un Malazgirt ilçesindeki Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, toplum hizmeti çalışması kapsamında tansiyon ve kan şekeri ölçümü yaptı.

10.06.2016 10:58

Muş'un Malazgirt ilçesindeki Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, toplum hizmeti çalışması kapsamında tansiyon ve kan şekeri ölçümü yaptı.

Malazgirt Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri toplum hizmeti çalışması kapsamında Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan Hükümet Konağı önünde kurdukları stantta vatandaşların şeker ve tansiyonlarını ölçerek, değerleri yüksek olan vatandaşları hastanelere yönlendirdi.

Malazgirt Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Dinçer İbek, "İnsanlarımızın yaşadıkları ilçede bir sağlık okulu olduğunu, onlara hizmet etmeleri için bu okulda hemşirelerin ve ATT'lerin yetiştiğini, yaptığımız hizmetle ve onlara faydalı olarak hatırlatmak istedik. Bu sene yaptığımız faaliyetlerin olumlu tepkileri beni çok mutlu etti. Emeklerimizin boşa gitmediğini görmek çok güzel. İnsanlara faydalı olmanın verdiği bu mutluluğu öğrencilerimle paylaşmaktan da keyif aldım" dedi.

Tansiyonunu ölçtüren Sami Demir ise, öğrencilerin yapmış oldukları davranışlardan dolayı memnun olduğunu dile getirdi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lisesi Öğrencileri Halkın Tansiyon ve Kan Şekerini Ölçtü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement