Lösev İyilikler Tır'ı Nevşehir'e Geldi - Son Dakika
Güncel

Lösev İyilikler Tır'ı Nevşehir'e Geldi

Lösev İyilikler Tır\'ı Nevşehir\'e Geldi

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından hazırlanan 'İyilikler TIR'ı', 'Anadolu'ya TIR dolusu LÖSEV yardım projesi' kapsamında Nevşehir'e geldi.

12.11.2014 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından hazırlanan 'İyilikler TIR'ı', 'Anadolu'ya TIR dolusu LÖSEV yardım projesi' kapsamında Nevşehir'e geldi. Gülbahçe Parkı önüne park edilen TIR, lösemili çocukların ailelere gıda, giyim, tekstil, kırtasiye ve oyuncak yardımında bulundu.

LÖSEV Vakfı Nevşehir Komite Başkanı İhsan Kayacı, vakfa yapılan bağışlar ve yardımlarla sağlanan gıda, giyim, tekstil, kırtasiye ve oyuncakların, TIR'la Anadolu'daki lösemili ailelere dağıtıldığını söyledi. Nevşehir merkezde 15, ilçelerinde ise 30 lösemili çocuk olduğuna dikkat çeken Kayacı, vakfa yardımsever insanların yaptıkları bağış ve yardımların Lösemili çocuklara yardım etmek için kullanıldığını söyledi.

'Anadolu'ya TIR Dolusu LÖSEV Yardımı' projesi kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili ailelere yardımları ulaştırmak amacıyla yollara düşen LÖSEV TIR'ından yardımları, aileler ihtiyaçlarına göre seçti. LÖSEV yardım ekibi, burada ayrıca lösemili ailelere verilmek üzere yapılan kıyafet, gıda, oyuncak, kırtasiye gibi yardımları da kabul ediyor.

LÖSEV halkla ilişkiler sorumlusu Mine Yelgök, "Nevşehir 11. şehir oldu. Buradan sonra Kırşehir ve Kırıkkale'ye gideceğiz. Biz burada çocuklara giyecek yardımı, kuru gıda yardımı ve et ürünleri yardımı yapmaya çalışıyoruz. Halkımızın bu yönde bilgilendirilmesinin gerekli olduğunu da belirtmeliyim. Unutulmamalıdır ki Lösemi hastalığı bulaşıcı değildir, uzak durmasınlar çocuklardan, sevgi göstersinler löseminin de tedavisi vardır" diye konuştu. - Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lösev İyilikler Tır'ı Nevşehir'e Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement