Lüleburgaz Myo'dan Sosyal Market Projesi'ne Destek - Son Dakika
Yerel

Lüleburgaz Myo'dan Sosyal Market Projesi'ne Destek

Lüleburgaz Myo\'dan Sosyal Market Projesi\'ne Destek

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde hayata geçirilen 'Sosyal Market Projesi' kapsamında, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu 32 koliden oluşan giyim eşyası bağışta bulundu.

19.04.2014 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde hayata geçirilen 'Sosyal Market Projesi' kapsamında, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu 32 koliden oluşan giyim eşyası bağışta bulundu.

Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Şerife Kuzgun ve öğrencileri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Sosyal Market Projesi çerçevesinde Muratlı'daki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'na bin 413 parça muhtelif giyim eşyası yardımı yaptı.

İkinci el kullanılabilir ürünlerin toplanarak ihtiyaç sahibi vatandaşların faydalandırıldığı sosyal marketin, kısa bir süre önce kurulmasına rağmen yüzlerce vatandaşa yardım ettiği öğrenildi. Sosyal Market'in faaliyete geçtiği tarihten itibaren 34 hayırsever vatandaş ve firma tarafından 5 bin 801 parça ikinci el kullanılabilir giyim eşyasının 729 ihtiyaç sahibi aileye ulaştırıldığı kaydedildi.

Projenin gönüllülük esasıyla ayakta durduğunu vurgulayan Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, "Proje, sosyal barışı sağladığı gibi israfın da önlenmesi, yoksulluğun azaltılması, toplumsal dayanışma ve hoşgörünün tesisi ile ülke kaynaklarının verimli kullanılması gibi bir çok fayda sağlıyor. Sosyal Market'in faaliyete geçtiği tarihten itibaren, 33 hayırsever vatandaş ve firma tarafından 4 bin 388 parça ikinci el kullanılabilir giyim eşyası 729 ihtiyaç sahibi ailemize ulaştırılmıştır" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lüleburgaz Myo'dan Sosyal Market Projesi'ne Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement