Maden Sahasına Fidan Dikildi - Son Dakika
Yerel

Maden Sahasına Fidan Dikildi

Maden Sahasına Fidan Dikildi

Orman Genel Müdürlüğü ve Kızılay arasında yapılan protokol gereği “Bir Kan, Bir Fidan” projesi kapsamında Ünye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Ordulu kan bağışçıları adına toplam 100 bin fidan dikimi gerçekleştirilecek.

24.03.2015 11:42

Orman Genel Müdürlüğü ve Kızılay arasında yapılan protokol gereği "Bir Kan, Bir Fidan" projesi kapsamında Ünye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Ordulu kan bağışçıları adına toplam 100 bin fidan dikimi gerçekleştirilecek.

Yüceler Mahallesi'nde Karayolları'nın kullandığı bir maden sahasında gerçekleştirilen fidan dikimi organizasyonuna Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Başkan Yardımcısı Erhan Eren,Kızılay Ünye Şube Başkanı Ali Alver, daire amirleri, Orman İşletme ve Kızılay çalışanları katıldı.

Maden sahasını rehabilite etme amaçlı Yüceler mevkisinde bulunan 3 hektarlık maden sahasına 250 aşılı ceviz fidanı dikildi. Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ın ardından konuşan Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, "Bir ağaç günde 12 kişinin oksijen ihtiyacını karşılıyor. Bütün insanlık bir yıl boyunca harcamış olduğu oksijenin parasını ödese yıllık 40 trilyon dolar ediyor. Bütün ağaçlar insanlık için gece gündüz oksijen üretiyor, bir lira para istemiyor. Dünyanın en kaliteli ama ücretsiz hizmetidir. Biz de Ünye'de hizmet veren yöneticiler olarak bunun bilincinde olup buraya geldik. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Son konuşmayı yapan Kızılay Ünye Şube Başkanı Ali Alver ise güzel bir çalışmaya tanıklık ettiklerini belirterek, yetişen cevizleri gelecek nesillerin görmesi temennisinde bulundu. - ORDU

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement