Makama Öğrenciler Oturdu - Son Dakika
Güncel

Makama Öğrenciler Oturdu

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, makamını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası nedeniyle öğrencilere bıraktı.

21.04.2016 17:57

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, makamını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası nedeniyle öğrencilere bıraktı.

Kutlamalar kapsamında Gazi İlkokulu öğrencileri Sevgi Naz Gürateş ve Doğukan Nusret Serpekcek'i makamında kabul eden Gürkan, öğrencilerle sohbet etti.

Geleceğin umutlarını ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Gürkan, şunları söyledi:

"Sizler ülkemizin umudu, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcilerisiniz. Sizlerin yüreklerinde o sonsuz sevgi bir çığ gibi büyüyerek, tüm insanlar arasında sevginin, saygının ve hoşgörünün temellerini oluşturacak. Sizlere yaşanacak bir ülke, şehir bırakmak, yarının Türkiye'sine sizleri hazırlamak ise bizlerin görevidir. Sizler aklın ve bilimin ışığında ilerleyecek, Atatürk ilke ve inkılaplarına, Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkacaksınız. Mustafa Kemal Atatürk'ün sizlere armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında sizler için bir sürpriz hazırladık. Açılışını gerçekleştireceğimiz Özgür Çocuk Parkı ile sokaklarda özgürce koşarak, geleceğe sağlam adımlarla ilerlemenizi diliyorum."

Gürkan, daha sonra makamını geçici olarak konuk öğrencilerine bıraktı.

Öğrenciler ses sistemi, çiçek ve bank talimatlarını belediyenin ilgili birimine bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Makama Öğrenciler Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement