Malatya Heyeti İzmir'de - Son Dakika
Yerel

Malatya Heyeti İzmir'de

Malatya Heyeti İzmir\'de

83. İEF'nin onur konuğu illerinden Malatya'nın Vali Şahin başkanlığındaki heyeti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu'nu ziyaret etti.

02.09.2014 10:07  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

83. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın (İEF) onur konuğu illerinden Malatya'nın Vali Vasip Şahin başkanlığındaki heyeti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti.

Vali Şahin'in yanı sıra Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Malatyalı işadamlarından oluşan heyeti makamında ağırlayan Aziz Kocaoğlu, konuklarına kentteki yatırımlar hakkında bilgi verdi.

İzmir'in raylı sistem projelerini araştıran Malatya heyetine proje ve hedeflerini anlatan Kocaoğlu, İzmir Banliyö Sistemi'nin belediye-kamu ortak girişimi ile hayata geçirilmesi açısından Türkiye'de bir ilk olduğunu, TCDD'nin sinyalizasyon projesini tamamlaması durumunda günde 650-700 bin yolcu taşıma kapasitesine ulaşabileceklerini kaydetti.

Malatya Valisi Vasip Şahin de İzmir Fuarı'nda onur konuğu olarak yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını, İzmir heyetini de Malatya'da ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya Heyeti İzmir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement