Malazgirt'te Demokrasi Nöbeti Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Malazgirt'te Demokrasi Nöbeti Sona Erdi

Malazgirt\'te Demokrasi Nöbeti Sona Erdi

Muş’un Malazgirt ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminden bu yana sürdürülen demokrasi nöbeti sona erdi.

11.08.2016 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Malazgirt ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminden bu yana sürdürülen demokrasi nöbeti sona erdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda darbecileri lanetleyen vatandaşlar, ülkenin birlik ve beraberliği için, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "bitti" diyene kadar alanları terk etmeyeceklerini belirttiler. Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'şimdilik demokrasi nöbetlerine ara veriyoruz' demesi ile birlikte, 27 gündür süren demokrasi nöbeti ilçede sona erdi.

27 gün süren demokrasi nöbetleri hakkında bir açıklamada bulunan AK Parti Malazgirt İlçe Başkanı Kenan Deniz, Malazgirtlilerin günlerdir muazzam bir direniş sergilediğini belirterek, "Cumhurbaşkanımızın 'meydanlara inin' demesiyle birlikte halkımız, tüm yurtta olduğu gibi Malazgirt'te de bütün unsurlarıyla, siyasi partileriyle, STK'larıyla, 7'den 70'e herkesle alanlarda idi. Malazgirt, en coşkulu ilçelerden birisiydi. Burada çok güzel anılara şahit olduk. Engelli bir kardeşimizin gelip alanlarda nöbet tuttuğuna şahit olduk. Belki aç kalan insanlarımız oldu ama hiçbir şekilde vatanlarını satmadılar. Bir daha darbeyi yapacak veya ülkemize kem gözle bakacak olan kişilerin halkın bu direnişlerinden sonra bin kez düşünmesi lazım. Bu direnişi gerçekleştiren siyasi partilerimize, STK'larımıza, kurumlarımıza, basına ve halkımıza teşekkür ediyorum" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malazgirt'te Demokrasi Nöbeti Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement