Maliye Bakanı Şimşek, Batman'ın Anlatıldığı Fotoğraf Sergisini Gezdi - Son Dakika
Politika

Maliye Bakanı Şimşek, Batman'ın Anlatıldığı Fotoğraf Sergisini Gezdi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Uygarlıklar Kenti Batman" kitapçığının tanıtım programına katılarak, fotoğraf sergisini gezdi.

30.04.2015 17:42

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Uygarlıklar Kenti Batman" kitapçığının tanıtım programına katılarak, fotoğraf sergisini gezdi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cermodern'de düzenlenen "Uygarlıklar Kenti Batman" kitapçığının tanıtım programına katılarak, fotoğraf sergisini gezdi. Şimşek, burada yaptığı konuşmada, Batman'ın son yıllarda önemli sanayi, üretim üssüne, kültür merkezine dönüşmesi için çaba sarfedilmesi gerektiğine dikkati çekerek, serginin titizlikle yapılan bir çalışma olduğunu belirtti. Bu resimlerin Batman'ın daha iyi anlaşılması için vesile olmasını temenni eden Şimşek, "Bizim Batman'ı ihmal etme lüksümüz yok. Batman'a daha fazla zaman ayıracağız, ihmal etmeyeceğiz. Batman'ı inşallah Türk insanına tanıtma imkanımız olur. Bilim, sanat, üretimiyle Türkiye gündemine otursun, inşallah bunu yapacağız" diye konuştu.

Şimşek, 3 boyutlu gözlükle Batman'ın tarihi dokusunun ve özelliklerinin anlatıldığı videoyu izledi. Ardından sergiyi gezen Bakan Şimşek, sergiyi gezenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Sergide, Şimşek'in kendisinin fotoğrafladığı kareler de yerini aldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Maliye Bakanı Şimşek, Batman'ın Anlatıldığı Fotoğraf Sergisini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement