Malkara'da Kadın Girişimcilere Çiçek Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Malkara'da Kadın Girişimcilere Çiçek Dağıtıldı

Malkara\'da Kadın Girişimcilere Çiçek Dağıtıldı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla oda üyesi kadın girişimcilere çiçek hediye edildi.

07.03.2015 15:40

Tekirdağ'ın Malkara ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla oda üyesi kadın girişimcilere çiçek hediye edildi.

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Personeli Ahmet Balaban ve Cumhur Dinçer, özel hazırlanan çiçekleri, TSO'ya kayıtlı kadın girişimcileri bizzat ziyaret edip kendilerine takdim etti. Kadın girişimciler ise memnuniyetlerini ifade ederek, bu özel günde böyle bir etkinliğin kendileri açısından mutluluk verici olduğunu dile getirdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün önemine değinen Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin de, "Değerli kadınlarımızın, baş tacı analarımızın bu güzel günlerini kutluyorum. Elbette sadece bir gün değil, her gün onların kıymetini bilmeli, onlara hak ettiği değeri vermeliyiz. Kadınlarımızın hayatın her alanındaki varlığı bizler için önemlidir. İş hayatlarındaki başarıları da her zaman bizler için gurur vericidir" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara'da Kadın Girişimcilere Çiçek Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement