Manisa Avcıların Sakat Bıraktığı Köpek Yürüteçle Ayağa Kalktı - Son Dakika
Güncel

Manisa Avcıların Sakat Bıraktığı Köpek Yürüteçle Ayağa Kalktı

Manisa Avcıların Sakat Bıraktığı Köpek Yürüteçle Ayağa Kalktı

Avcıların sakat bıraktığı köpek yürüteçle ayağa kalktı MANİSA'da, altı ay önce avcılar tarafından pompalı tüfekle vurulunca tek bacağını yitiren 'Sümbül Efe' adlı sokak köpeği, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde uygulanan tedavinin ardından yürüme güçlüğünü yürüteçle aştı.

02.02.2016 15:14

Avcıların sakat bıraktığı köpek yürüteçle ayağa kalktı

MANİSA'da, altı ay önce avcılar tarafından pompalı tüfekle vurulunca tek bacağını yitiren 'Sümbül Efe' adlı sokak köpeği, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde uygulanan tedavinin ardından yürüme güçlüğünü yürüteçle aştı.

Yunusemre'nin Büyüksümbüller Mahallesi'nde avcıların geçen yıl ağustos ayında pompalı tüfekle yaralaması sonucu sağ arka bacağını yitiren 'Sümbül Efe' adlı sokak köpeği, Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuştu. Bir hayırsever vatandaşın bağışladığı özel yürüteçle yürüyebilen köpek, barınaktaki diğer köpekler gibi ayaklarının üzerinde durmaya başladı.

ÇOK MUTLU

Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Sorumlu Veteriner Hekimi Uğur Dilik, "İlk tedavisini yaptıktan sonra bizi aşan bir durum olduğunun farkına vardık. Daha sonra teşekküllü özel bir hastaneye gönderdik. Orada iki defa omurilik ameliyatı gerçekleşti, fakat iyileşemedi. Tek bacağını kullanabiliyor diğer bacağı ise felçli bir şekilde sakat kaldı. Hayırsever bir vatandaşın aracılığıyla, köpeğe taktığımız özel yürüteçle, sağlığına kavuşturmuş olduk. Artık doya doya koşup oynayabiliyor. Gözündeki mutluluğu anlayabiliyoruz. Omuriliği parçalandığı için iyileşmesi biraz zor bir durum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Avcıların Sakat Bıraktığı Köpek Yürüteçle Ayağa Kalktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement