Manisa Belediye Başkanı Ergün, Tarih Dalında Yılın Belediye Başkanı Seçildi - Son Dakika
Güncel

Manisa Belediye Başkanı Ergün, Tarih Dalında Yılın Belediye Başkanı Seçildi

Manisa Belediye Başkanı Ergün, Tarih Dalında Yılın Belediye Başkanı Seçildi

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Gençlik Konfederasyonu tarafından ‘tarih’ dalında yılının belediye başkanı seçildi.

24.03.2014 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Gençlik Konfederasyonu tarafından 'tarih' dalında yılının belediye başkanı seçildi.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu sözcüsü Şenol Alpago, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Türkiye Gençlik Konfederasyonu tarafından tarih dalında ödüle layık görüldüğünü açıkladı. Alpago, "Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün belediye başkanlığı döneminde tarihimize sahip çıkarak, şehzadeler kenti Manisa'ya yaptığı önemli hizmetleri var. 600 yıllık Osmanlı tarihimizden bu yana çok önemli bir şehir olan Manisa'nın tarihi yapısını, tarihi dokusunu, her gün değişen ve hızla gelişen dünyaya karşı Manisa'nın tarihi yapısını korumasından dolayı Türkiye Gençlik Konfederasyonu Yönetim Kurulu olarak başta Manisa ve Ege Bölgesi teşkilatlarımız tarafından bu ödüle layık görülmüştür" dedi.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu sözcüsü Şenol Alpago önümüzdeki günlerde yapılacak olan 30 Mart Yerel Seçimleri'nde MHP'den yeniden Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Cengiz Ergün'e başarılar diledi. Alpago, Cengiz Ergün'e ödülünü Türkiye Gençlik Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı ve Ege Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Behlül Murat Maral ve ekibinin takdim edeceğini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manisa Belediye Başkanı Ergün, Tarih Dalında Yılın Belediye Başkanı Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement