Manisa Bülteni Her Yerde - Son Dakika
Yerel

Manisa Bülteni Her Yerde

Manisa Bülteni Her Yerde

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık yayını olan Manisa Gazetesi, Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri tarafından 17 ilçenin her noktasında titizlikle vatandaşlara ulaştırılıyor.

18.12.2015 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin aylık yayını olan Manisa Gazetesi, Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri tarafından 17 ilçenin her noktasında titizlikle vatandaşlara ulaştırılıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım ve hizmetlerinin duyurulduğu gazeteyi ilgiyle okuyan vatandaşlar, Büyükşehir'in hizmetlerinden de haberdar oluyor.

Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte hizmet ağını kentin her noktasına ulaştıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaptığı hizmet ve projelerini anlattığı Manisa Gazetesini, bültene ulaşma imkanı olmayan vatandaşlara da ulaştırmaya başladı. Selendi'nin Rahmanlar Mahallesi'nden Demirci'nin Minnetler Mahallesi'ne kadar 17 ilçenin tamamında köyden mahalleye dönen her alana dağıtılan Manisa Gazetesi ile vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini öğrenme fırsatı buldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bağlı zabıta ekipleri tarafından dağıtımı gerçekleştirilen Manisa Gazetesi, Manisalıların da büyük beğenisini topladı. Hizmetleri ve hizmetlerini anlattığı gazetesini ayaklarına kadar ulaştıran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar, Manisa Gazetesi'ni ilgiyle okudu ve çalışmalara tam not verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Bülteni Her Yerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement