Manisa'da Buruk Bayramlaşma - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Buruk Bayramlaşma

Manisa\'da Buruk Bayramlaşma

Manisa'da buruk bayramlaşma MANİSA'nın Şehzadeler İlçesi'ndeki Polisevi'nde biraraya gelen kent protokolü bayramlaştı.

24.09.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da buruk bayramlaşma

MANİSA'nın Şehzadeler İlçesi'ndeki Polisevi'nde biraraya gelen kent protokolü bayramlaştı. Vali Vekili Yakup Tat, son günlerde alınan şehit haberleri ve Hac'da yaşanan izdihamda hayatını kaybedenler nedeniyle bu bayramı buruk kutladıklarını ifade etti.

Manisa'da protokol bayramlaşması Şehzadeler İlçesi Polisevi'nde yapıldı. Bayramlaşmaya Vali Vekili Yakup Tat, 1'inci Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Mercan, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve bazı daire müdürleri katıldı. Toplantıya birçok daire müdürünün katılmaması ve protokol üyelerinin bazılarının vekil olarak katılması bu yılki bayramlaşmaya ilginin az olduğunu gösterdi.

Bayramlaşma sırasında konuşan Vali Vekili Yakup Tat, bu yıl ülke genelinde olduğu gibi Manisa'da da bayramlaşmanın buruk yaşandığını dile getirerek, "Bayramlar sevinç ve mutluluk vesilesidir. Ancak bu bayramı buruk geçiriyoruz. Hem ülkemizde hem de ilimizde çok sayıda şehidimiz, ayrıca hac vazifesini yerine getiren ümmetin şehitleri vesilesi ile buruk geçiriyoruz. Temennimiz bu bayramların huzur, birlik, barış içerisinde gelecek vaad etmesi. Bu ümitlerin gelecek günlerin daha güvenli, huzurlu, milletimizin birliği ve esenliğini sağlayacak şekilde olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Polisevinde düzenlenen bayramlaşmaya katılanlara kavurma, pilav, ayran ikram edildi. Polisevindeki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri Vakıf Huzurevi'ne geçerek, oradaki yaşlılar ile bayramlaştı.

İlker KILIÇASLAN - Ersan ERDOĞAN/ MANİSA, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da Buruk Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement